Book Direct & Save Now Manage Booking Manage Booking

    Wellness és fitness terem


    Utazás idején könnyen felborul az ember megszokott ritmusa, különösen ha gyakran jár edzőterembe. A szálláshely közelében található fitness és wellness centrumok felfedezése időigényes, ráadásul nincs biztosíték arra, hogy megtaláljuk a megfelelő felszereltséggel rendelkező konditermet. Ha mégis sikerül megtalálni az ideális választást, gyakran elképesztő árakat kínálnak a tagsággal nem rendelkező ügyfeleknek.

    Szerencsére a Fraser Residence vendégeinek nem kell emiatt aggódniuk. A szállodától mindössze 120 méterre található Life1 Fitness és Wellness központ, ahol kedvezményes áron edzhetnek vendégeink. A Life1-ben elérhetőek csoportos órák, edzőterem, személyi edzés, úszás, szauna és további wellness szolgáltatások is. A testedzés mellett a relaxáció is garantált.

    A Fraser Residence-ben az a célunk, hogy az itt megszálló vendégek életét minden lehetséges módon segítsük. Legyen szó egy kikapcsolódást jelentő edzésről vagy egészséges és bőséges reggeliről, szolgáltatásainkban nem fog csalódni.

    Close